Uitzending

KenaX biedt met uitzending een prima invulling van arbeidsplaatsen, waarvoor geen vaste werknemers kunnen worden geworven. Deze contractvorm is de ideale oplossing voor tijdelijke- of piekwerkzaamheden en biedt voor zowel werkgever als werknemer volop voordelen en flexibiliteit.

Schakelt u ons in als uitzendbureau, dan nemen we u de complete werving en selectie uit handen. We nemen uw opdracht in behandeling en gaan aan de slag om de juiste mensen voor uw vacatures te vinden. Als we de ideale match hebben gevonden, stellen we de werknemer ter beschikking aan u als opdrachtgever. U blijft zaken doen met KenaX en wij rekenen op onze beurt weer af met de werknemer. Zo wordt u compleet ontzorgd!

Waarom KenaX

Met ruim 12 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling, uitzending en werving en selectie bent u bij ons aan het goede adres voor het vinden van het juiste personeel voor de vacatures binnen uw organisatie. We hebben een uitgebreide portfolio van beschikbare mensen en zoeken altijd naar de perfecte match voor zowel werkgever als werknemer of ZZP-er.

Werken met KenaX heeft z’n voordelen

Netwerk

KenaX heeft een uitgebreid netwerk aan contacten binnen de bouw, de techniek en andere bedrijfstakken. We weten dus op welke deuren we moeten kloppen.

Database

We hebben een flink bestand met beschikbare vakmensen en harde werkers, zodat we snel elke vacature kunnen invullen en de juiste m/v op de juiste plek kunnen zetten.

Marktkennis

We doen dit al ruim 12 jaar en hebben ondertussen behoorlijk kijk op de bedrijfstakken waarvoor we bemiddelen. We kennen de wensen van zowel opdrachtgevers als werknemers.

Werkwijze

Persoonlijke aanpak en inleving in uw vragen staan bij KenaX centraal. We zijn direct betrokken bij elke match en staan graag klaar om u in alles te assisteren.

Vacatures

Niets gevonden.

Overige Diensten

ZZP Bemiddeling

KenaX gaat bij ZZP-bemiddeling voor optimale kwaliteit en flexibiliteit en zoekt de beste vakman voor elke opdracht! We hebben hiervoor…

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar nieuwe werknemers, maar wilt u de werving en selectie graag uitbesteden? Dat kan bij KenaX!…