ZZP Bemiddeling

KenaX gaat bij ZZP-bemiddeling voor optimale kwaliteit en flexibiliteit en zoekt de beste vakman voor elke opdracht! We hebben hiervoor een groot netwerk van bedrijven en ZZP-ers en zijn pas tevreden als de match gemaakt is!

Bij ZZP-bemiddeling slaan wij de brug tussen opdrachtgevers en ZZP-ers. In Nederland zijn steeds meer specialisten zelfstandig aan het werk als ZZP-er en opdrachtgevers maken graag gebruik van de kennis, vakmanschap en flexibiliteit die een ZZP meebrengt. KenaX zoekt de perfecte match tussen de vereisten van een opdracht en de kennis en vaardigheden van een ZZP-er. Daarbij kunnen we helpen met het maken van de afspraken en voorwaarden. Binnen de bouw, techniek en industrie zijn steeds meer ZZP-ers aan de slag voor gespecialiseerde klussen.

Waarom KenaX

Met ruim 12 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling, uitzending en werving en selectie bent u bij ons aan het goede adres voor het vinden van het juiste personeel voor de vacatures binnen uw organisatie. We hebben een uitgebreide portfolio van beschikbare mensen en zoeken altijd naar de perfecte match voor zowel werkgever als werknemer of ZZP-er.

Werken met KenaX heeft z’n voordelen

Netwerk

KenaX heeft een uitgebreid netwerk aan contacten binnen de bouw, de techniek en andere bedrijfstakken. We weten dus op welke deuren we moeten kloppen.

Database

We hebben een flink bestand met beschikbare vakmensen en harde werkers, zodat we snel elke vacature kunnen invullen en de juiste m/v op de juiste plek kunnen zetten.

Marktkennis

We doen dit al ruim 12 jaar en hebben ondertussen behoorlijk kijk op de bedrijfstakken waarvoor we bemiddelen. We kennen de wensen van zowel opdrachtgevers als werknemers.

Werkwijze

Persoonlijke aanpak en inleving in uw vragen staan bij KenaX centraal. We zijn direct betrokken bij elke match en staan graag klaar om u in alles te assisteren.

Vacatures

Niets gevonden.

Overige Diensten

Uitzending

KenaX biedt met uitzending een prima invulling van arbeidsplaatsen, waarvoor geen vaste werknemers kunnen worden geworven. Deze contractvorm is de…

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar nieuwe werknemers, maar wilt u de werving en selectie graag uitbesteden? Dat kan bij KenaX!…