Over KenaX

KenaX is uw partner bij arbeidsbemiddeling! We vinden voor werkgevers de meest geschikte kandidaten, voor werkzoekenden de ideale job en de opdracht die jou als ZZP-er op het lijf geschreven is.

Wij zijn KenaX

Wij zijn KenaX, een compacte, persoonlijke organisatie, gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling. Vanuit onze vestiging in Zundert, Noord-Brabant, werken we nauw samen met een breed netwerk van opdrachtgevers, werkzoekenden en ZZP-ers om de perfecte match te vinden voor elke job. Daarbij specialiseren we ons vooral in uitzending van capabele werkkrachten, werving & selectie voor de best mogelijke invulling van uiteenlopende vacatures en de bemiddeling bij het vinden en plaatsen van ZZP-ers.

Wat kunnen we voor u doen?

We bestaan sinds 2008 en hebben ondertussen een fikse dosis kennis en ervaring opgebouwd in de diverse markten, waarbinnen we actief zijn.

Zoekt u vakbekwame, betrouwbare werkkrachten voor in de bouw, de techniek of andere, aanverwante bedrijfstakken? Dan is KenaX uw partner bij uitstek. We hebben een flink portfolio van kandidaten, speciaal voor deze markten! We vinden altijd de beste tijdelijke of vaste kracht voor uw vacature en de aangewezen ZZP-er voor uw opdracht.  Altijd de juiste man of vrouw op de juiste plek!

Zoek je een baan, vast of tijdelijk, of ben je ZZP-er op zoek naar een nieuwe, uitdagende opdracht? Ook dan is KenaX het adres! In de afgelopen 12 jaar hebben we een groot netwerk van contacten binnen het bedrijfsleven opgebouwd en we weten precies de weg, om jou precies op de juiste plek aan het werk te helpen! Daarbij helpen we je niet alleen bij het vinden van de juiste job of opdracht, maar begeleiden je desgewenst in je afspraken en contracten.

Kortom; KenaX staat zijn mannetje in de wereld van arbeidsbemiddeling. Neem gerust contact met ons op en maak kennis met onze service.

Markten